Winaposa Villas and Warung Pudak

Lesser Sunda Islands, Munduk
Winaposa Villas and Warung Pudak Genel
Winaposa Villas and Warung Pudak Genel
Winaposa Villas and Warung Pudak Öne Çıkan Resim
Winaposa Villas and Warung Pudak Dış Mekan
Winaposa Villas and Warung Pudak Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Winaposa Villas and Warung Pudak
Desa Gobleg, Dusun Jembong Kecamatan Banjar, Kabupaten Buleleng Lesser Sunda Islands, Munduk

Munduk bölgesindeki Winaposa Villas and Warung Pudak konaklamanızda Munduk Şelalesi ve Santhipala Şelalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lovina Plajı ile 12,1 mi (19,4 km) ve Tamblingan Gölü ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için LCD televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda (Belibis)
Room
Deluxe Oda (Kokokan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x