Aris Homestay and Warung Made

Munduk
Aris Homestay and Warung Made Öne Çıkan Resim
Aris Homestay and Warung Made Dış Mekan
Aris Homestay and Warung Made Dış Mekan
Aris Homestay and Warung Made Dış Mekan
Aris Homestay and Warung Made Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Aris Homestay and Warung Made
Jl. Munduk, Desa Munduk , Munduk

Munduk bölgesindeki Aris Homestay and Warung Made konaklamanızda Munduk Şelalesi ve Santhipala Şelalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Lovina Plajı ile 14,8 mi (23,8 km) ve Tamblingan Gölü ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Warung Made's misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x