Willa Gorzów

Gorzow Wielkopolski
Willa Gorzów Genel
Willa Gorzów Öne Çıkan Resim
Willa Gorzów Dış Mekan
Willa Gorzów Oda Düzeni
Willa Gorzów Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Willa Gorzów
8 Langiewicza , Gorzow Wielkopolski

Gorzow Wielkopolski bölgesindeki Willa Gorzów konaklamanızda Slowianka Sports and Rehabilitation Centre ve Boguslawski Theatre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon City Art Centre ile 2 mi (3,3 km) ve Nadwarcianski Boulevard ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirler mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x