Hotel Bulvar

Gorzow Wielkopolski
Hotel Bulvar Genel
Hotel Bulvar Genel
Hotel Bulvar Genel
Hotel Bulvar Genel
Hotel Bulvar Genel
Image More +33 fotoğraf
Hotel Bulvar
35 Luzycka , Gorzow Wielkopolski

Hotel Bulvar misafirlere Gorzow Wielkopolski merkezinde, Gorzow Wielkopolski Katedrali ve Wiosny Ludow Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nadwarcianski Boulevard ile 0,3 mi (0,5 km) ve Lubuskie Müzesi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gorzow Wielkopolski bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1055 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Design
Design İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x