Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha

Güney Tayland, Sai Thai
Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha Öne Çıkan Resim
Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha Dış Mekan
Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha Dış Mekan
Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha Dış Mekan
Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha
222/2 Moo5 Saithai-Susanhoi Rd. Muang Güney Tayland, Sai Thai

Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha misafirlere Krabi bölgesinde, deniz kıyısında, Ao Nang Plajı ve Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 3,1 mi (4,9 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

The Jasmine Rice, Wild Orchid Krabi by Villa Cha Cha misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x