Krabi Tropical Beach

Güney Tayland, Sai Thai
Krabi Tropical Beach Öne Çıkan Resim
Krabi Tropical Beach Yerinde Yemek
Krabi Tropical Beach Oda Düzeni
Krabi Tropical Beach Banyo Özellikleri
Krabi Tropical Beach Mutfak
Image More +10 fotoğraf
Krabi Tropical Beach
194/9-13 Moo 5, Tambon Saithai Ao Namao Beach Amphur Muang Güney Tayland, Sai Thai

Krabi Tropical Beach misafirlere Krabi bölgesinde, plajda, Ao Nang Plajı ve Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Doğu Railay Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 6 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x