Wika Bali Beach House

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
Wika Bali Beach House Genel
Wika Bali Beach House Öne Çıkan Resim
Wika Bali Beach House Dış Mekan
Wika Bali Beach House Dış Mekan
Wika Bali Beach House Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Wika Bali Beach House
Terrace Campus II No. B1, Perumahan Jalan Pesraman Unud Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

Wika Bali Beach House misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Udayana Üniversitesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kuta Plajı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Legian Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (With Balcony)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x