Aahh Bali Bed and Breakfast

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
Aahh Bali Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Aahh Bali Bed and Breakfast Dış Mekan
Aahh Bali Bed and Breakfast Dış Mekan
Aahh Bali Bed and Breakfast Dış Mekan
Aahh Bali Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Aahh Bali Bed and Breakfast
Jalan Uluwatu II, Gang Tanjung Mekar #9 Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

Aahh Bali Bed and Breakfast misafirlere Jimbaran (Jimbaran Körfezi) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kuta Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Legian Plajı ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Aahh Bali Bed and Breakfast misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x