Wiang Indra Riverside Resort

Chiang Rai
Wiang Indra Riverside Resort Genel
Wiang Indra Riverside Resort Genel
Wiang Indra Riverside Resort Genel
Wiang Indra Riverside Resort Öne Çıkan Resim
Wiang Indra Riverside Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Wiang Indra Riverside Resort
6 Moo 4 Maekok Rd. Amphur Muang , Chiang Rai

Wiang Indra Riverside Resort misafirlere Chiang Rai bölgesinde, plaj yakınında, Rong Suea Ten Budist Tapınağı ve Wat Klang Wiang 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 10,8 mi (17,4 km) ve Chiang Rai Saat Kulesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 256 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x