Na Na Doo Homestay

Chiang Rai
Na Na Doo Homestay Genel
Na Na Doo Homestay Genel
Na Na Doo Homestay Genel
Na Na Doo Homestay Genel
Na Na Doo Homestay Genel
Image More +40 fotoğraf
Na Na Doo Homestay
291/3 Moo 3, Rimkok, Muang , Chiang Rai

Na Na Doo Homestay misafirlere Chiang Rai bölgesinde, plaj yakınında ve Wat Phra That Doi Chom Thong ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 11,4 mi (18,3 km) ve Chiang Rai Saat Kulesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Room with Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x