Whitehouse Bed and Breakfast

Central Pacific Coast, Monteverde
Whitehouse Bed and Breakfast Genel
Whitehouse Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Whitehouse Bed and Breakfast Dış Mekan
Whitehouse Bed and Breakfast İç Mekan
Whitehouse Bed and Breakfast İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Whitehouse Bed and Breakfast
100 Metros Norte De la Escuela Cerro Plano Central Pacific Coast, Monteverde

Whitehouse Bed and Breakfast konaklamanızda Monteverde bölgesinde, Monteverde Orchid Garden ve Reserva Biológica Bosque Nuboso Monteverde ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel Monteverde Bulut Ormanı Biyolojik Koruma Alanı ile 4,2 km (2,6 mil) ve Children's Eternal Rainforest Parkı ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Whitehouse Bed and Breakfast misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Room, Shared Bathroom
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Standard room, reduced mobility.

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x