Dreams Lodge Monteverde

Central Pacific Coast, Monteverde
Dreams Lodge Monteverde Genel
Dreams Lodge Monteverde Öne Çıkan Resim
Dreams Lodge Monteverde Dış Mekan
Dreams Lodge Monteverde Dış Mekan
Dreams Lodge Monteverde Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Dreams Lodge Monteverde
400m South West, Cerro Plano Central Pacific Coast, Monteverde

Monteverde bölgesindeki Dreams Lodge Monteverde konaklamanızda, Bajo del Tigre Çocukların Ebedi Yağmur Ormanı ve Bat Jungle ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Monteverde Bulut Ormanı Biyolojik Koruma Alanı ile 2,5 mi (4 km) ve Monteverde Butterfly Gardens ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Family
Family Dağ Evi, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x