White Villa Beach Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Thalaramba
White Villa Beach Resort Öne Çıkan Resim
White Villa Beach Resort Dış Mekan
White Villa Beach Resort Yerinde Yemek
White Villa Beach Resort Yerinde Yemek
White Villa Beach Resort Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
White Villa Beach Resort
Thappawatta Rd Güney Sri Lanka Sahili, Thalaramba

Thalaramba bölgesindeki White Villa Beach Resort konaklamanızda, Weherahena Buddhist Temple ve Mirissa Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Mirissa Balıkçı Limanı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Madiha Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x