Beach House

Güney Sri Lanka Sahili, Thalaramba
Beach House Öne Çıkan Resim
Beach House Dış Mekan
Beach House İç Mekan
Beach House Kahvaltı
Beach House Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Beach House
Kaluwellawattha Güney Sri Lanka Sahili, Thalaramba

Bu villa misafirlere Thalaramba bölgesinde, plajda, Weherahena Buddhist Temple ve Mirissa Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Mirissa Balıkçı Limanı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Madiha Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x