White Sands Negril

Cornwall County, Negril
White Sands Negril Genel
White Sands Negril Genel
White Sands Negril Genel
White Sands Negril Genel
White Sands Negril Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
White Sands Negril
Norman Manley Blvd Cornwall County, Negril

Negril bölgesindeki White Sands Negril konaklamanızda, Seven Mile Plajı ve Jamaica Plajları yakınında olacaksınız. Bu plaj olan otel Hedonism II Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Negril Cliffs ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Beach Grill ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Beachside Room
Deluxe
Deluxe Room
Room
Standard Gardenside Room
Room
One Bedroom Apartment
Room
Oda (Garden Kitchennette)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x