CocoLaPalm Seaside Resort

Cornwall County, Negril
CocoLaPalm Seaside Resort Genel
CocoLaPalm Seaside Resort Genel
CocoLaPalm Seaside Resort Genel
CocoLaPalm Seaside Resort Öne Çıkan Resim
CocoLaPalm Seaside Resort Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
CocoLaPalm Seaside Resort
Norman Manley Boulevard Cornwall County, Negril

CocoLaPalm Seaside Resort misafirlere Negril bölgesinde, plajda, Seven Mile Plajı yakınında ve Jamaica Plajları ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Negril Cliffs ile 3,5 mi (5,6 km) ve Time Square Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Resort otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 107 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Coco Suite, Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x