White Sand Halal House Krabi

Güney Tayland, Nong Thale
White Sand Halal House Krabi Öne Çıkan Resim
White Sand Halal House Krabi Oda Manzaraları
White Sand Halal House Krabi Oda Manzaraları
White Sand Halal House Krabi Oda Manzaraları
White Sand Halal House Krabi Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
White Sand Halal House Krabi
231 Moo 3, Tambon Nong Thale Klong Muang Beach Güney Tayland, Nong Thale

Krabi bölgesindeki White Sand Halal House Krabi konaklamanızda, Laem Bong Plajı ve Khlong Muang Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Ao Nang Plajı ile 9 mi (14,4 km) ve Tubkaek Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

White Sand Halal House Krabi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x