Al-humdu Boutique Hometel Krabi

Nong Thale
Al-humdu Boutique Hometel Krabi Öne Çıkan Resim
Al-humdu Boutique Hometel Krabi Yerinde Yemek
Al-humdu Boutique Hometel Krabi Banyo Tipleri
Al-humdu Boutique Hometel Krabi Banyo Özellikleri
Al-humdu Boutique Hometel Krabi Banyo Özellikleri
Image More +31 fotoğraf
Al-humdu Boutique Hometel Krabi
44 moo3 Nongthalay , Nong Thale

Krabi bölgesindeki Al-humdu Boutique Hometel Krabi misafirlere Tubkaek Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ko Hong (Krabi) ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 9,3 km (5,8 mil) ve Ruh Dağı ile 12,2 km (7,6 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x