White 1921 Saint-Tropez

Mimosa Road, Saint-Tropez
White 1921 Saint-Tropez Genel
White 1921 Saint-Tropez Öne Çıkan Resim
White 1921 Saint-Tropez Dış Mekan
White 1921 Saint-Tropez Dış Mekan
White 1921 Saint-Tropez Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
White 1921 Saint-Tropez
14 Boulevard Vasserot Place des Lices Mimosa Road, Saint-Tropez

White 1921 Saint-Tropez misafirlere Saint-Tropez merkezinde, Place des Lices ve Chapelle de la Miséricorde yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Tropez Limanı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Pampelonne Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Mory Sacko Louis Vuitton ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için emanet kasası bulunmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Süit, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
City
City Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Dubleks
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x