Hôtel Ermitage

Mimosa Road, Saint-Tropez
Hôtel Ermitage Genel
Hôtel Ermitage Genel
Hôtel Ermitage Genel
Hôtel Ermitage Öne Çıkan Resim
Hôtel Ermitage Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hôtel Ermitage
14 Avenue Paul Signac Mimosa Road, Saint-Tropez

Hôtel Ermitage misafirlere Saint-Tropez merkezinde, Chapelle de la Miséricorde ve Place des Lices ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Tropez Limanı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Pampelonne Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için LE TIGRR ideal; otelin lokanta içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Sea)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Citadelle)
Superior
Superior Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x