Whispering Oaks

Route 62, George
Whispering Oaks Öne Çıkan Resim
Whispering Oaks Dış Mekan
Whispering Oaks Dış Mekan
Whispering Oaks Dış Mekan
Whispering Oaks Dış Mekan
Image More +105 fotoğraf
Whispering Oaks
18 Caledon Street Route 62, George

Whispering Oaks size George merkezinde, George Museum ile 5 dakika yürüyüş ve Garden Route Botanik Bahçesi ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Outeniqua Ulaşım Müzesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kingswood Golf Estate ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Whispering Oaks misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x