Two Fat Owls Guesthouse

Route 62, George
Two Fat Owls Guesthouse Genel
Two Fat Owls Guesthouse Öne Çıkan Resim
Two Fat Owls Guesthouse Dış Mekan
Two Fat Owls Guesthouse Dış Mekan
Two Fat Owls Guesthouse Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Two Fat Owls Guesthouse
14 Caledon Street Bodorp Route 62, George

George bölgesindeki Two Fat Owls Guesthouse konaklamanızda, George Museum ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Garden Route Botanik Bahçesi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Outeniqua Ulaşım Müzesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kingswood Golf Estate ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x