What's Up Chiang Mai

Chiang Mai
What's Up Chiang Mai Genel
What's Up Chiang Mai Genel
What's Up Chiang Mai Genel
What's Up Chiang Mai Genel
What's Up Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
What's Up Chiang Mai
151/1-151/2 Rachawong Road, Chang Moi, Muang , Chiang Mai

What's Up Chiang Mai misafirlere Chiang Mai (Chang Moi) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tha Phae Kapısı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve genel oturma odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x