Wetzlar Resorts and Hotels

Muvattupuzha
Wetzlar Resorts and Hotels Genel
Wetzlar Resorts and Hotels Genel
Wetzlar Resorts and Hotels Genel
Wetzlar Resorts and Hotels Genel
Wetzlar Resorts and Hotels Genel
Image More +67 fotoğraf
Wetzlar Resorts and Hotels
Prasad Road, East Kadathy Market , Muvattupuzha

Muvattupula bölgesindeki Wetzlar Resorts and Hotels konaklamanızda, Vagamon Falls ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Lulu Alışveriş Merkezi ile 22,6 mi (36,3 km) ve Athirapally Şelalesi ile 29,8 mi (48 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için The Spice Islands ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve kapalı tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Cottage)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x