Hotel Kabani Palace

Muvattupuzha
Hotel Kabani Palace Genel
Hotel Kabani Palace Genel
Hotel Kabani Palace Genel
Hotel Kabani Palace Genel
Hotel Kabani Palace Genel
Image More +52 fotoğraf
Hotel Kabani Palace
130 Junction Near KSRTC Bus Stand Ernakulam District , Muvattupuzha

Muvattupula bölgesindeki Hotel Kabani Palace konaklamanızda, Vagamon Falls ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lulu Alışveriş Merkezi ile 24,8 mi (40 km) ve Athirapally Şelalesi ile 30,7 mi (49,4 km) mesafede.

Oottupura yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Muvattupula bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1298 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Resort Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x