Westlands Pride

Nairobi
Westlands Pride Genel
Westlands Pride Öne Çıkan Resim
Westlands Pride Oda Düzeni
Westlands Pride Oda Düzeni
Westlands Pride Banyo Tipleri
Image More +5 fotoğraf
Westlands Pride
Waiyaki Way Westlands Pride F3, 1st Floor , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Westlands Pride konaklamanızda ABC Place Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve UNHCR Kenya ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x