Western Dreams Hotel

Jabi
Western Dreams Hotel Genel
Western Dreams Hotel Genel
Western Dreams Hotel Genel
Western Dreams Hotel Genel
Western Dreams Hotel Genel
Image More +65 fotoğraf
Western Dreams Hotel
Plot 387 Idris Ibrahim Crescent opposite golf course Jabi Abuja , Jabi

Abuja bölgesindeki Western Dreams Hotel konaklamanızda, Jabi Lake Alışveriş Merkezi ve Ulusal Nijerya Camisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Wonderland Eğlence Parkı ile 5 mi (8 km) ve Abuja Stadyumu ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Royal Oda
Room
Family Oda
Room
Grand Oda
Room
Luxury Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x