West Park Gardens

Kuzey Virginia, Culpeper
West Park Gardens Genel
West Park Gardens Öne Çıkan Resim
West Park Gardens Dış Mekan
West Park Gardens Dış Mekan
West Park Gardens Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
West Park Gardens
222 W Park Ave Kuzey Virginia, Culpeper

West Park Gardens misafirlere Culpeper (West Fairfax) bölgesinde, Culpeper Tarih Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Library of Congress National Audio Visual Conservation Center ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Old House Vineyards ile 12,4 km (7,7 mil) ve Belmont Farms Distillery ile 12,8 km (7,9 mil) mesafede.

West Park Gardens misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Classic Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Design Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x