Garden Oasis Near Downtown

Kuzey Virginia, Culpeper
Garden Oasis Near Downtown Genel
Garden Oasis Near Downtown Dış Mekan
Garden Oasis Near Downtown Dış Mekan
Garden Oasis Near Downtown Dış Mekan
Garden Oasis Near Downtown Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Garden Oasis Near Downtown
222 W Park Ave Kuzey Virginia, Culpeper

Garden Oasis Near Downtown misafirlere Culpeper merkezinde, The State Theatre ve The Loft ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu tatil evi Shenandoah Ulusal Parkı ile 22,2 mi (35,8 km) ve Anna Gölü ile 24,1 mi (38,8 km) mesafede.

Garden Oasis Near Downtown misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Spacious King with Garden View)
Room
Oda (Confortable Queen in Downtown)
Room
Süit, Özel Banyo (Master Suite with Private Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x