West Hotel

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
West Hotel Öne Çıkan Resim
West Hotel Dış Mekan
West Hotel Kahvaltı
West Hotel Kahvaltı
West Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
West Hotel
Dzwigowa 43 Varşova – Doğu Polonya, Varşova

West Hotel misafirlere Varşova (Wlochy) bölgesinde, Varşova Gazhanesi Müzesi ve Warsaw Trade Tower Binası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bilim ve Kültür Sarayı ile 5 mi (8,1 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

West Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Varşova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x