West Hotel

Golden Ring (bölge), Pereslavl-Zalesskiy
West Hotel Genel
West Hotel Öne Çıkan Resim
West Hotel Dış Mekan
West Hotel Dış Mekan
West Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
West Hotel
Plescheevskaya Ultisa 1A Golden Ring (bölge), Pereslavl-Zalesskiy

West Hotel konaklamanızda Pereslavl-Zalesskiy bölgesinde, Mesih İsa Peygamber Başkalaşım Katedrali ve Ütü Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Büyükşehir St. Peter Kilisesi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Saviour Katedrali ile 0,9 km (0,5 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda, Sauna
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x