Hotel Pereslavl

Golden Ring (bölge), Pereslavl-Zalesskiy
Hotel Pereslavl Genel
Hotel Pereslavl Genel
Hotel Pereslavl Genel
Hotel Pereslavl Genel
Hotel Pereslavl Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel Pereslavl
Rostovskaya 27 Golden Ring (bölge), Pereslavl-Zalesskiy

Pereslavl-Zalesskiy bölgesindeki Hotel Pereslavl misafirlere tarihi bölgede, Maske Müzesi ve Mesih İsa Peygamber Başkalaşım Katedrali ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ütü Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Büyükşehir St. Peter Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Cafe Fit yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 104 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x