West All Suite Boutique Ashdod

Ashdod
West All Suite Boutique Ashdod Genel
West All Suite Boutique Ashdod Öne Çıkan Resim
West All Suite Boutique Ashdod Dış Mekan
West All Suite Boutique Ashdod Dış Mekan
West All Suite Boutique Ashdod Kahvaltı
Image More +53 fotoğraf
West All Suite Boutique Ashdod
21 Hatayelet st. , Ashdod

West All Suite Boutique Ashdod misafirlere Ashdod bölgesinde, plajda, Ashdod Plajı yakınında ve Corinne Mamane Filistin Kültür Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Yafa Limanı ile 22,1 mi (35,5 km) ve Rothschild Bulvarı ile 22,7 mi (36,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Endive ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 113 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bahçeli
Room
Deluxe Süit, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x