Spat Ashdod

Ashdod
Spat Ashdod Genel
Spat Ashdod Öne Çıkan Resim
Spat Ashdod Dış Mekan
Spat Ashdod Dış Mekan
Spat Ashdod Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Spat Ashdod
Simtat El Hayam 2 , Ashdod

Spat Ashdod misafirlere Ashdod bölgesinde, plaj yakınında, Corinne Mamane Filistin Kültür Müzesi ve Ashdod MonArt Sanatları Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Yafa Limanı ile 21,2 mi (34,2 km) ve Rothschild Bulvarı ile 21,9 mi (35,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirler için 25 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x