Wescott Hotel

Dubai Sahili
Wescott Hotel Öne Çıkan Resim
Wescott Hotel Dış Mekan
Wescott Hotel Dış Mekan
Wescott Hotel Dış Mekan
Wescott Hotel Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Wescott Hotel
No. 32795 Al Souq Al Kabeer , Dubai Sahili

Dubai (Bur Dubai) bölgesindeki Wescott Hotel Dubai Creek ve Dubai World Trade Centre 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 6,2 mi (10 km) ve Burj Khalifa ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 264 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Waterfront Twin
Superior
Superior City View Queen
Superior
Superior Waterfront Queen
Superior
Superior City View Twin
Superior
Superior Waterfront Family
Premier
Premier Oda
Deluxe
Deluxe Waterfront
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x