Gateway Hotel

Dubai Sahili
Gateway Hotel Genel
Gateway Hotel Genel
Gateway Hotel Genel
Gateway Hotel Öne Çıkan Resim
Gateway Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Gateway Hotel
Al Souqe Al Kabeer, Khalid Bin Al Waleed , Dubai Sahili

Gateway Hotel size Dubai merkezinde, Dubai World Trade Centre ve Dubai Creek ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Burj Khalifa ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Horizon restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 180 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x