Wellness Hotel Pivovar Monopol

North Bohemia, Teplice
Wellness Hotel Pivovar Monopol Genel
Wellness Hotel Pivovar Monopol Öne Çıkan Resim
Wellness Hotel Pivovar Monopol Dış Mekan
Wellness Hotel Pivovar Monopol Dış Mekan
Wellness Hotel Pivovar Monopol Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Wellness Hotel Pivovar Monopol
Ceskobratrska 25 North Bohemia, Teplice

Wellness Hotel Pivovar Monopol misafirlere Teplice merkezinde, Turistický vláček Humboldt ve THERMALIUM - Lázeňský dům Beethoven ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Zámek Teplice ile 0,9 mi (1,5 km) ve Regionální muzeum v Teplicích ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan Pivovar Monopol yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

38 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Teplice bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x