Giovanni Giacomo

North Bohemia, Teplice
Giovanni Giacomo Genel
Giovanni Giacomo Genel
Giovanni Giacomo Genel
Giovanni Giacomo Öne Çıkan Resim
Giovanni Giacomo Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Giovanni Giacomo
Vrchlickeho 1243/17 North Bohemia, Teplice

Teplice bölgesindeki Giovanni Giacomo konaklamanızda, THERMALIUM - Lázeňský dům Beethoven ve Turistický vláček Humboldt ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Teplice Botanik Bahçesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Doubravská hora ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras
Room
Presidential Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x