Wellness Hotel Heinz

Bohemia, Dobris
Wellness Hotel Heinz Öne Çıkan Resim
Wellness Hotel Heinz Dış Mekan
Wellness Hotel Heinz İç Mekan
Wellness Hotel Heinz Yerinde Yemek
Wellness Hotel Heinz Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Wellness Hotel Heinz
37 Mírové nám. Bohemia, Dobris

Dobris bölgesindeki Wellness Hotel Heinz konaklamanızda, Dans Eden Ev ile 25,6 mi (41,2 km) ve Wenceslas Meydanı ile 26,2 mi (42,2 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Eski Şehir Meydanı ile 26,4 mi (42,4 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 26,4 mi (42,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu (sauna)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x