Esmarin Wellness Hotel

Bohemia, Mnisek pod Brdy
Esmarin Wellness Hotel Genel
Esmarin Wellness Hotel Genel
Esmarin Wellness Hotel Genel
Esmarin Wellness Hotel Genel
Esmarin Wellness Hotel Genel
Image More +29 fotoğraf
Esmarin Wellness Hotel
Lhotecká 1535 Bohemia, Mnisek pod Brdy

Esmarin Wellness Hotel misafirlere Mnisek pod Brdy bölgesinde, golf sahasına yakın, Wenceslas Meydanı ile 19 mi (30,5 km) mesafede ve Eski Şehir Meydanı ile 19,1 mi (30,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Prag Astronomik Saat Kulesi ile 19,1 mi (30,8 km) ve Prag Kalesi ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Restaurace Lískovka yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık tenis kortları, sağlık kulübü ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Superior Dubleks, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x