Wellness & Family Hotel Veronza

Trentino Ski East, Ville di Fiemme
Wellness & Family Hotel Veronza Genel
Wellness & Family Hotel Veronza Genel
Wellness & Family Hotel Veronza Genel
Wellness & Family Hotel Veronza Genel
Wellness & Family Hotel Veronza Genel
Image More +36 fotoğraf
Wellness & Family Hotel Veronza
Piazza Dolomiti, 15 Trentino Ski East, Ville di Fiemme

Ville di Fiemme bölgesindeki Wellness & Family Hotel Veronza misafirlere dağda, Fiemme Vadisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Cavalese Çağdaş Sanat Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dolomit ile 10 mi (16,1 km) ve Caldaro Gölü ile 22,9 mi (36,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

180 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de kapalı havuz ve sauna var. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Süit
Room
Family Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x