Olimpionico Hotel

Trentino Ski East, Italian Alps
Olimpionico Hotel Genel
Olimpionico Hotel Genel
Olimpionico Hotel Genel
Olimpionico Hotel Genel
Olimpionico Hotel Genel
Image More +92 fotoğraf
Olimpionico Hotel
Via Dolomiti 13 Trentino Ski East, Italian Alps

Olimpionico Hotel misafirlere Castello-Molina di Fiemme bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Fiemme Vadisi yakınında ve Galleria d'Arte Europa ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dolomit ile 11 mi (17,7 km) ve Caldaro Gölü ile 19,7 mi (31,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için LCD televizyon olan 49 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Süit (Junior)
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda (Plus)
Room
Family Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x