Wellington Hotel & Spa Madrid

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
Wellington Hotel & Spa Madrid Genel
Wellington Hotel & Spa Madrid Genel
Wellington Hotel & Spa Madrid Genel
Wellington Hotel & Spa Madrid Genel
Wellington Hotel & Spa Madrid Genel
Image More +158 fotoğraf
Wellington Hotel & Spa Madrid
Velazquez 8 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

Wellington Hotel & Spa Madrid size Madrid merkezinde, Puerta del Sol ve Gran Via Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel El Retiro Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Plaza Mayor ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Llave de Oro yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 243 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Madrid bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9795 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Penthouse The Wellington Club
Executive
Executive Double Bed
Grand
Grand Premium The Wellington Club
Family
Family Room
Junior
Junior Suite Penthouse The Wellington Club
Superior
Superior The Wellington Club
Executive
Executive Twin Beds
Executive
Executive City View
Luxury
Luxury Suite The Wellington Club
Suite
Suite SPA with Terrace The Wellington Club

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x