WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore

Sawai Madhopur
WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore Genel
WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore Genel
WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore Öne Çıkan Resim
WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore Dış Mekan
WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore
Ranthambhor Rd , Sawai Madhopur

WelcomHeritage Mount Valley Resort, Ranthambore konaklamanızda Sawai Madhopur bölgesinde, Wild Dragon Macera Parkı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Sawai Mansingh Sanctuary ile 4 km (2,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Toran Dwar ile 7,3 km ve Ganesh Temple ile 7,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Maharaja Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x