ClarksInn Suites Ranthambore

Sawai Madhopur
ClarksInn Suites Ranthambore Genel
ClarksInn Suites Ranthambore Genel
ClarksInn Suites Ranthambore Genel
ClarksInn Suites Ranthambore Genel
ClarksInn Suites Ranthambore Genel
Image More +81 fotoğraf
ClarksInn Suites Ranthambore
Ranthambhore Rd Near Helipad, Khilchipur, Rajasthan , Sawai Madhopur

ClarksInn Suites Ranthambore misafirlere Sawai Madhopur bölgesinde, tarihi bölgede, Ranthambore Ulusal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Wild Dragon Macera Parkı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Sawai Mansingh Sanctuary ile 2,7 mi (4,4 km) ve Toran Dwar ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu resort otelde ayrıca otelde alışveriş ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Sawai Madhopur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2200 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Room
Premium Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x