Welcome Lodge

Kadiogo, Ouagadougou
Welcome Lodge Öne Çıkan Resim
Welcome Lodge Dış Mekan
Welcome Lodge Dış Mekan
Welcome Lodge Dış Mekan
Welcome Lodge İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Welcome Lodge
01 BP 5733 Kadiogo, Ouagadougou

Ouagadougou bölgesindeki Welcome Lodge konaklamanızda Institut Africain de Management ve Parish of Our Lady of the Apostles ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Moro-Naba Palace ile 4,8 mi (7,7 km) ve Ouagadougou Katedrali ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x