Wayside Beach Diani

Kenya Coast, Diani Plajı
Wayside Beach Diani Genel
Wayside Beach Diani Öne Çıkan Resim
Wayside Beach Diani Yerinde Yemek
Wayside Beach Diani Oda Düzeni
Wayside Beach Diani Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
Wayside Beach Diani
Diani Beach Rd Kenya Coast, Diani Plajı

Diani Plajı bölgesindeki Wayside Beach Diani konaklamanızda, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Diani Plajı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Galu Kinondo ile 3,5 mi (5,6 km) ve Kongo Camii ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x