Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel

Kenya Coast, Diani Plajı
Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel Genel
Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel Öne Çıkan Resim
Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel Dış Mekan
Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel Dış Mekan
Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel
Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Bidi Badu Zanzibar Village - Hostel misafirlere Diani Plajı bölgesinde, plajda, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Diani Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Galu Kinondo ile 3,5 mi (5,6 km) ve Kongo Camii ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak Odası
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x