Waters on Willows

Highveld Ridge, Pretoria
Waters on Willows Öne Çıkan Resim
Waters on Willows Dış Mekan
Waters on Willows Dış Mekan
Waters on Willows İç Mekan
Waters on Willows İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Waters on Willows
462 Kosmos Avenue Die Wilgers The Willows Highveld Ridge, Pretoria

Waters on Willows misafirlere Pretoria (Die Wilgers) bölgesinde, Life Wilgers Hospital ve Faerie Glen Belediye Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon The Grove ile 1,4 mi (2,2 km) ve Atterbury Tiyatrosu ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Waters on Willows misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x