Villa Africa Boutique Hotel

Highveld Ridge, Equestria
Villa Africa Boutique Hotel Genel
Villa Africa Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Villa Africa Boutique Hotel Dış Mekan
Villa Africa Boutique Hotel Dış Mekan
Villa Africa Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Villa Africa Boutique Hotel
272 Furrow Road Equestria Highveld Ridge, Equestria

Villa Africa Boutique Hotel misafirlere Pretoria (Equestria) bölgesinde, The Grove ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Silver Lakes Golf Sahası ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu butik otel Pretoria Ulusal Botanik Bahçesi ile 7,6 km (4,7 mi) ve Pretoria Üroloji Hastanesi ile 10,9 km (6,8 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Villa Africa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 45 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Suite
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Self
Self catering
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x